Hozzávalók:
Elkészítés:
- 500 g pulyka darálthús
- gluténnmentes lasagne tészta (Tesco)
- 300 g növényi sajt (Violife)
- 200 g Basilico paradicsom szósz (Barilla) - lehet dupla is pikáns szósz nélkül
- 400 g Arrabbiata szósz (Barilla) - csak akkor ha valaki szereti a pikánsabb fűszerezést
- 2 kisebb fel vöröshagyma
- 3-4 ek olivaolaj
Elkészítés:
- A vöröshagymát megpucoljuk, apró kockákra vágjuk és kevés olajon megdinszteljük.
- Tegyük rá a darálthúst és pirítsuk le.
- Adjuk hozzá a paradicsomszószókat.
- Forraljuk össze.
- Vegyünk elő egy tűzálló tepsit.
- Tegyünk az aljára egy kis adag húsos-paradicsomszószt.
- Szórjunk rá egy kis adag sajtot.
- Tegyünk rá 3 darab lasagne tésztát.
- Ismételjük ezt addig, amíg elfogy az összes szósz.
- Végül tegyünk a tetejére annyi extra sajtot amennyit csak szeretnénk.
- Előmelegített sütőben hőlégkeveréssel 175 fokon süssük először fólia alatt 15 percet, majd vegyük le a fóliát és süssük addig amíg a sajt jól meg nem pirul.

Megjegyzések
Megjegyzés küldése