Hagymás rostélyos

 Hozzávalók ( 2 személyre):


  • 1 fej vöröshagyma
  • 2-3 ek olivaolaj
  • 0,5 ek liszt
  • 5-6 szelet rostélyos / hátszín
  • bors
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 3-4 ek mustár 

 
Elkészítés:

  1. A vöröshagymát mosd meg, pucold meg és vágd fel 0,5 cm-es karikákra
  2. Masszírozd bele az olívaolajat
  3. Keverd össze 0,5 ek liszttel
  4. Olaj nélküli fritőzben, zöldség funkción 160 fokon 18 perc alatt süsd ropogósra
  5. A húst ízlés szerint sózd, borsozd, keverd össze a fokhagymával és a mustárral.
  6. Kb. 20 percig pihentesd
  7. Forró serpenyőben kevés olajon süsd meg mindkét oldalát
  8. Sült krumplival tálald

Jó étvágyat!

 

Videó: 

Hagymás rostélyos

 

Iratkozz fel a youtube csatornámra még több receptért :) :
Timi Gastro Club youtube csatorna

 


 

Megjegyzések