Hozzávalók ( 2 személyre):
- 1 fej vöröshagyma
- 2-3 ek olivaolaj
- 0,5 ek liszt
- 5-6 szelet rostélyos / hátszín
- só
- bors
- 5 gerezd fokhagyma
- 3-4 ek mustár
Elkészítés:
- A vöröshagymát mosd meg, pucold meg és vágd fel 0,5 cm-es karikákra
- Masszírozd bele az olívaolajat
- Keverd össze 0,5 ek liszttel
- Olaj nélküli fritőzben, zöldség funkción 160 fokon 18 perc alatt süsd ropogósra
- A húst ízlés szerint sózd, borsozd, keverd össze a fokhagymával és a mustárral.
- Kb. 20 percig pihentesd
- Forró serpenyőben kevés olajon süsd meg mindkét oldalát
- Sült krumplival tálald
Jó étvágyat!
Videó:
Iratkozz fel a youtube csatornámra még több receptért :) :
Timi Gastro Club youtube csatorna

Megjegyzések
Megjegyzés küldése