Hozzávalók (ízlés szerint):
Timi Gastro Club youtube csatorna
- 250 g csirkemell
- 4-5 ek olívaolaj
- 1-3 szelet kenyér
- 2-4 gerezd fokhagyma
- ízlés szerint szárnyas fűszerkeverék
- 100 g jégsaláta
- 100 g uborka
- 100 g pritaminpaprika
- majonéz
Elkészítés:
- A csirkemelleket mossuk meg és vágjuk kockákra, pácoljuk be szárnyas fűszerkeverékes olívaolajos pácba és hagyjuk állni kb. 20 percig.
- Vágjuk fel kockákra a zöldség hozzávalókat és tegyük egy nagyobb tálba.
- Vágjuk fel kockákra a kenyér szeleteket.
- A bepácolt húst serpenyőben átpirítjuk majd félre tesszük.
- A visszamaradt olajban átfuttatjuk a kenyérdarabokat.
- A majonézt keverjük össze néhány gerezd apróra vágott fokhagymával.
- Amikor készen vagyunk minden lépéssel az előkészített salátás tálba keverjünk össze mindent.
Jó étvágyat!
Videó: Cézár saláta
Timi Gastro Club youtube csatorna

Megjegyzések
Megjegyzés küldése