Cézár saláta

Hozzávalók (ízlés szerint): 
  • 250 g csirkemell
  • 4-5 ek olívaolaj
  • 1-3 szelet kenyér
  • 2-4 gerezd fokhagyma
  • ízlés szerint szárnyas fűszerkeverék
  • 100 g jégsaláta
  • 100 g uborka
  • 100 g pritaminpaprika
  • majonéz

 Elkészítés:

  1.  A csirkemelleket mossuk meg és vágjuk kockákra, pácoljuk be szárnyas fűszerkeverékes olívaolajos pácba és hagyjuk állni kb. 20 percig.
  2. Vágjuk fel kockákra a zöldség hozzávalókat és tegyük egy nagyobb tálba.
  3. Vágjuk fel kockákra a kenyér szeleteket.
  4. A bepácolt húst serpenyőben átpirítjuk majd félre tesszük.
  5. A visszamaradt olajban átfuttatjuk a kenyérdarabokat.
  6. A majonézt keverjük össze néhány gerezd apróra vágott fokhagymával.
  7. Amikor készen vagyunk minden lépéssel az előkészített salátás tálba keverjünk össze mindent.

 

Jó étvágyat! 




Videó:  Cézár saláta

Iratkozz fel a youtube csatornámra még több receptért :) :
Timi Gastro Club youtube csatorna

Megjegyzések