Hozzávalók:
Tócsni:
- 3 db cukkini
- 500 g csirkemell
- 2 tojás
- 40 g növényi sajt
- 2 tk rozmaring
- 2-3 gerezd reszelt fokhagyma
- 4 ek zabliszt
- Só ízlés szerint
- Színes bors ízlés szerint
Kapros-fokhagymás szósz:
- Joya joghurt
- 1-2 gerezd fokhagyma
- Kapor ízlés szerint
Elkészítés:
- A cukkinit nagy lyukú sajtreszelőn lereszeljük.
- A csirkemellet apró kockákra vágjuk.
- Adjuk hozzá a tojást, a rozmaringot és a zablisztet majd jól keverjük össze.
- Adjuk hozzá a színes borsot, a sót és a növényi sajtot, majd újra keverjük át.
- Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk, majd evőkanállal adagoljuk ki a tócsnikat.
- Mindkét oldalát süssük aranysárgára.
- A joya joghurtot keverjük össze a fokhagymával és a kaporral.
- A tócsnikat a szósszal tálaljuk.
Jó étvágyat!
Videó: Cukkinis-csirkemelles tócsni
Timi Gastro Club youtube csatorna

Megjegyzések
Megjegyzés küldése