Hozzávalók:
- 3 db lazac filé
- 2 marék spenót
- só
- bors
- 1 doboz joya joghurt
- 2-5 fokhagyma ízlés szerint
- 1 fej vöröshagyma
- 250 g fusili tészta
- olívaolaj
- szerecsendió
- 1 db citrom
- növényi sajt
Elkészítés:
- A lazac szeleteket megtisztítjuk és vékony szeletekre vágjuk.
- A fusili tésztát tegyük fel sós vízben főzni.
- A szója joghurtba keverjünk fokhagymát, sót borsot és egy kis szerecsendiót, egy kis lisztet, majd keverjük csomómentesre.
- Egy fej vöröshagymát vágjunk apró darabokra majd kis olajon pirítsuk meg.
- Adjuk hozzá a lacazot, sózzuk, borsozzuk, picit fehéredjen ki a hal.
- Adjunk hozzá ízlés szerint egy citrom levét.
- Érkezhet bele a spenót.
- Forgassuk össze a tésztával majd öntsük rá a szója joghurtos szósz.
- Végül növényi sajttal tálaljuk.
Jó étvágyat!
Videó: Lazacos spenótos tészta
Timi Gastro Club youtube csatorna

Megjegyzések
Megjegyzés küldése